petak, 10. srpnja 2015.

ANKETA - OPĆINA POLIČNIK I OPĆINSKI ODBOR HDZ-A OPĆINE POLIČNIK SPREMNI NA PROMJENE?


Dragi mještani Općine Poličnik, članovi HDZ-a sa područja Općine Poličnik, simpatizeri stranke HDZ i svi ostali građani. Ovih dana su članovi HDZ-a sa područja Općine Poličnik koji smatramo da se hitno trebaju desiti promjene na razini same Općine Poličnik, a naročito unutar našeg Općinskog odbora HDZ-a Općine Poličnik, proveli anketu kojom smo željeli čuti mišljenja mještana Općine Poličnik. Na raznim internet portalima smo među komentarima a unutar vijesti o Općini Poličnik objavljivali anketu ali smo i u protekla dva tjedna putem sms-a poslali anketne poruke na 600 brojeva mobitela naših mještana, vjerujemo ako ne članova onda i simpatizera HDZ-a na području Općine Poličnik. Napomenuti moramo da smo pokušali anketom obuhvatiti sve dobne skupine.

ANKETA JE GLASILA:

HDZ Općine Poličnik treba novog predsjednika HDZ Općine Poličnik i budućeg novog načelnika: 1. Davor Lončar - opet- 2. Darijo Buljat-3. Petar Bogović-4.Josip Surać-5. Ivica Ukalović.  Hoćemo promjene? Stare-iste, njihove podobnike ili nove ljude? Pošaljite broj vašeg kandidata.



Iako smo prije odluke da napravimo anketu i na koji način je odraditi smatrali da će ako ne sam Davor Lončar opet biti glavni stari izbor, onda će to biti njegovi, ma nema potrebe reći što su, Darijo Buljat ili Josip Surać iznenadili smo se nakon što su počeli pristizati odgovori i nakon što su nakon nekoliko dana prestali pristizati. 
Sami možete vidjeti da je rezultat skoro pa identičan onom kada smo anketu pokušali odraditi putem e-maila. Razlika je jedino što smo putem sms-a obuhvatili znatno veći broj osoba sa područja Općine Poličnik. 

Vjerujemo kako je sada i jasnija slika zašto se desio sukob ili napad, ovisno sa koje strane gledamo između Davora Lončara sadašnjeg načelnika i Predsjednika Općinskog odbora HDZ-a Općine Poličnik  i Ivice Ukalovića član HDZ-a koji je očito glavni izbor anketiranih. 

Vrlo je zanimljivo i neizvjesno pitanje kako će se razvijati odnos između ove dvojice u budućnosti, znajući da je jedan u padu i prošlost, a drugi u usponu i možda budućnost. I neizostavna je činjenica da je nečelnik Lončar Ukaloviću i šef, jer obojica rade u Općini Poličnik.

Uzimajući u obzir rezultat ankete pod drugačijim pogledom se mogu sada gledati odnosi Lončara i Ukalovića, ali i sve donesene odluke načelnika Općine Poličnik i Općinskog Vijeća, a koje ćemo analizirati u budućnosti. 

Za konstatirati je da prema uzorku anketiranih, mještani Općine Poličnik, članovi i simpatizeri HDZ-a sa područja Općine Poličnik žele i vape za promjenama. Hoće li odnos između dvojice biti demokratski ili staljinističko-komunistički, čak diktatorski ili pučistički vrijeme će pokazati.

Promjene su željene i iščekuju se?

Nema komentara:

Objavi komentar